Particulier

Elk jaar vanaf maart dient iedereen zijn aangifte Inkomstenbelasting weer in te dienen. Heb je hier moeite mee of heb je afgelopen jaar veel aftrekposten gehad en wil je de aangifte Inkomstenbelasting liever uitbesteden? Wij nemen dit graag voor je uit handen. Dit kan al vanaf 

€ 60,- inclusief btw. 

 

Naast de aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij ook op basis van no cure, no pay controleren of je nog recht hebt op toeslagen of belastingteruggave via een middelingsaanvraag.

 

Onze diensten bestaan uit:

✅ Aangifte Inkomstenbelasting

✅ Toeslagen

✅ Middeling


✅ Aangifte Inkomstenbelasting

Wij verzorgen de volledige aangifte Inkomstenbelasting. Aan de hand van een handige checklist kun je de mogelijke aftrekposten opgeven. Wij houden rekening met alle aftrekposten die van toepassing zijn en zorgen ervoor dat de aangifte zo gunstige mogelijk voor je wordt uitgevoerd. 

 

✅ Toeslagen
Veel particulieren weten niet dat zij recht hebben op toeslagen. De inkomensgrenzen voor specifieke toeslagen worden regelmatig verruimd. Het kan zomaar zijn dat je eerst geen recht had op toeslagen, maar nu wel.

Wij controleren of je recht hebt op toeslagen voor het huidige jaar, maar ook met terugwerkende kracht over het voorgaande jaar en vragen deze voor je aan. Dit doen we onder no cure, no pay! Geen recht op de toeslagen, dan rekenen wij niets voor deze dienst.

✅ Middeling

Veel particulieren laten veel geld liggen met betrekking tot middeling van inkomsten. Heb je inkomensschommelingen gehad de afgelopen jaren? In dat geval heb je wellicht recht op honderden, tot wel duizenden euro's belastingteruggave. Een middelingsaanvraag heeft wel specifieke regels.

Wij kunnen controleren of je recht hebt op belastingteruggave en de middelingsaanvraag voor je verzorgen. Dit doen we onder no cure, no pay! Geen recht op belastingteruggave, dan rekenen wij niets voor deze dienst.

Interesse?

Hebben wij je interesse gewekt? Neem contact op of bel direct naar 06 22 820 591. Wij houden van persoonlijk contact. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismaking. Heb je voorkeur voor contact via de telefoon of via info@adenco.nl, dan is dat uiteraard ook mogelijk.