Achter Adenco

Administratiekantoor Adenco is opgericht door Job de Boer. Job heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende financiële posities bij BaseNet. BaseNet is marktleider voor automatiseringssoftware voor de advocatuur.  

 

Job heeft in zijn carrière veel contact gehad met grote en kleine advocatenkantoren, maar ook met makelaars met betrekking tot de financiële administratie.

 

Job weet waar de uitdagingen liggen en waar kantoren tegenaan lopen bij de financiële administratie. Ook weet hij welke financiële informatie of rapportages belangrijk zijn voor kantoren. 

Job heeft ook veel ervaring met het in kaart brengen en beschrijven van werkprocessen en procedures. Door deze ervaring kan Job goed adviseren en helpen om de (administratieve) processen te verbeteren en te optimaliseren.

 

Na het afronden van de hbo-studie bedrijfseconomie heeft Job diverse opleidingen gevolgd om zijn kennis te vergroten. Hieronder het praktijkdiploma loonadministratie bij het IPD en de opleiding Belastingadviseur bij Marcus Verbeek Prehaep. 

 

Met deze kennis en ervaring zijn administratiekantoor Adenco en Loontje.nl ontstaan. 

 

Kortom met Adenco wordt kennis in huis gehaald die voor ieder kantoor van toegevoegde waarde is.