Advocatuur

Specialist in BaseNet

Adenco is opgericht door Job de Boer. Job heeft jarenlang bij BaseNet gewerkt als consultant en Finance Manager. Door de jarenlange samenwerking met advocatenkantoren, weet Job als geen ander welke financiële informatie belangrijk is voor advocatenkantoren. 

 

(Tijdelijk) een boekhouder nodig? 

Job is ook als freelance boekhouder in te schakelen. Job kan op locatie of bij ons op kantoor de volledige boekhouding bijwerken en eventueel de schakel zijn tussen het advocatenkantoor en de accountant. 

 Job weet waar kantoren tegenaan lopen bij het verzorgen en controleren van de boekhouding. Waaronder de controle op de eigen bijdragen, verschotten en derdengelden.

 

Wordt er gebruik gemaakt van een ander software pakket? Door de brede kennis van Job is een samenwerking met Adenco voor ieder advocatenkantoor een meerwaarde.

Administratiekantoor Adenco kan dan ook de (volledige) boekhouding, Btw-aangifte en aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting verzorgen.

 

Zijn er werknemers in dienst of staat dit op het punt te gebeuren? Adenco kan ook de loonadministratie verzorgen. Kijk voor meer informatie over de loonadministratie op www.loontje.nl.

 

Interesse? Bel direct naar 06 22 820 591 of vul het contactformulier in. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismaking.